LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Anders Bredesen gir seg som hovedtrener på A-lag damer

Publisert den: 29. mai 2024
Skrevet av: Mathias Evang Sveen

Anders Bredesen gir seg som hovedtrener på A-lag damer med umiddelbar virkning.

Anders kom til Storhamar IL Fotball før 2020-sesongen, og har gjort en meget god jobb med damelaget!

Storhamar IL Fotball ønsker å takke Anders for innsatsen og ønsker han lykke til videre.

 

Avskjedstalen til Anders følger under:

Takk for meg!

Ønsker å dele noen ord med dere alle.

Det var ikke slik jeg hadde tenkt å gi meg, men nå ble det slik. Det  å kjenne på at man som trener ikke har mere å gi spillergruppa , det er tungt. Men jeg kan ikke sette meg selv foran laget. Laget må bestandig være det viktigste . Som jeg har sagt til spillergruppa mange ganger; det er ikke noe jeg i vårt team , kun vi/oss !!

Takk til Storhamar Fotball for at dere ansatte meg i sin tid og trodde på meg som trener.

Takk til gutta på kontoret med Arild i spissen. Det har vært moro å komme innom dere og prate på løst og fast. Humoren har sittet løst, og jeg er glad for alle samtaler med dere!

Takk til  teamet mitt. Det har vært et flott samarbeid gjennom disse sesongene, og jeg vet vi har lykkes med mye. Mange gode opplevelser/treninger/kamper/samtaler som jeg setter stor pris på og tar med meg videre. Masse lykke til resten av sesongen.

Til slutt ønsker jeg å si noen ord til spillergruppa «mi»: Tusen takk for at jeg har fått være treneren deres disse sesongene. Det har vært flest oppturer, og det er jo disse man husker best. Det som har imponert meg mest, er jo treningsframmøtet deres. Stort sett aldri fravær; helt utrolig… Vi hadde  jo nesten ikke fravær under perioden med Corona heller!  Og jeg glemmer aldri vårsesongen 2023, den var helt utrolig ! Nå er det framtiden som gjelder, og den kommer dere til å takle bra. Masse lykke til !!  Glad i dere og veldig stolt av dere !!

Anders

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball