LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Damelaget med full fart mot sesongstart!

Publisert den: 23. februar 2023
Skrevet av: Stig Sæther

Damelaget er godt i gang med forberedelsene til en rekordtidlig seriestart og har levert veldig positive prestasjoner i både trening og treningskamper hittil i vinter. Jentene våre overrasket (?) med mange gode resultater mot sterk motstand i 2. divisjon i fjor, men grunnet ny serieordning med ‘spissing’ av 2. divisjon til kun 28 lag på landsbasis, er det 3. divisjonsspill denne sesongen. Til gjengjeld i en sterk regionserie mot lag tilhørende Oslo og Viken, i tillegg til Ottestad og Lillehammer fra egen krets.

Trenerne Anders og Ane melder om en entusiastisk og treningsvillig gjeng som sjelden står over treninger og der mange enkeltspillere ser ut til å ha tatt steg i riktig retning. Og i tillegg har treningsgruppa blitt litt ‘fyldigere’ gjennom påfyll av både nye spillere, skadde spillere som var borte hele fjorårssesongen og et par unge talenter fra egen klubb.

Som nevnt har damelaget gjennomført noen treningskamper, alle på Børstad. Først ute var mot G2008-gjengen vår, noe som endte med en knepen 2-1-seier til gutta. Deretter har jentene slått Ottestad 3-0 og sist søndag ble Elverum sendt hjem med tap 2-0. Stort sett gode prestasjoner i disse kampene, men selvsagt noen dårlige perioder som forhåpentligvis lukes bort i løpet av den neste måneden 😊 Seriestarten er allerede mandag den 27. mars mot Røa 2, hjemme på Prestrud, som da bør være snøfri!

Men før det er det mulig å se jentene i aksjon, det skal gjennomføres 3 treningskamper til; Søndag 9.3. kl. 14 mot Ull/Kisa, søndag 12.3. kl. 16 mot G2008 igjen og søndag 19.3. kl. 14 mot Fu/Vo. Alt dette skjer på Børstad.

Apropos nye spillere, her er de nye og ‘gamle’ fjesene som dukker opp i den gule og blå drakta på vårt beste lag denne sesongen:

 The new ones:

Elise Hagen Austeng, ny fra Løten

Lene Martinsen, ny fra Brumunddal

The comeback girls:

Madeleine 'Madde' Sollin Øvrum, tilbake fra korsbåndsskade

Mathilde Sjølie Aas, tilbake fra korsbåndsskade

Ellinor Olsen, tilbake etter pause fra fotballen

The young ones:

Ingeborg Søberg Blystad, keepertalent og kretslagsspiller, 2007-modell

Selma Strypet Ligård, midtbanetalent og kretslagsspiller, 2007-modell

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball