Kampene blir spilt på Prestrud fotballanlegg på kunstgressbaner
(Rasmussen gress ved behov).
Under KIWI/BAMA cup 2023 deltok  232 lag.

Lørdag 11. mai spiller Gutt og Jenter født 2013, 2014, 2017 og 2018.
Søndag 12. mai spiller Gutt og Jenter født 2012, 2015 og 2016

2018 og 2017  modeller spiller 3èr, kamplengde 2 x 10 minutter og 3 kamper. Påmeldingsavgift 150,-
2016 og 2015 modeller spiller 5er, kamplengde 1 x 25 minutter og 3 kamper. Påmeldingsavgift 600,-
2012 modeller spiller 9er, kamplengde 1 x 25 minutter og 3 kamper. Påmeldingsavgift 900,-

Påmeldingsfrist fredag 26.april.

Lagene melder sin ankomst i sekretariatet ved ankomst.
Spilleliste leveres i sekretariatet etter lagets siste kamp.
Deltagerpremie til alle deltagere.
Fortløpende premieutdeling etter at laget er ferdigspilt.

– PS Dance byr opp til BlimE dansen.

Cupen arrangeres i samarbeid med NFF, KIWI og Bama.

- J/G-2012 - (9er) 900,-

• Ved påmelding generes det en faktura, NB! benytt oppsatt kid.

Sportell

SPORTELLET (ombygde arbeidsbrakker med senger)

EMS cup er i utgangspunktet ingen overnattingscup, men siden Storhamar Fotball disponerer et sportell (les under) så tilbyr vi overnatting for de som ønsker det. Pris kr. 250 pr. person pr. døgn.

Vi disponerer 95 sengeplasser på vårt «sportell»
Rommene i sportellet varierer fra 10 til 2 sengeplasser pr. rom
Sengene har dyne, pute og alt tilhørende sengetøy.

Etter bruk skal rommene på sportellet ryddes. Sengetøy tas av og legges i egen søppelsekk.
Utleverte nøkler til sportellets rom leveres inn i sekretariatet ved bana.

DUSJMULIGHET
Klubbhuset rett ved baneanlegget har 4 garderober.
Minner om at garderobene ikke skal benyttes til spillemøter. (Det er mange som ønsker tilgang) Ta vare på dine saker. Det er DITT ansvar.

Bane 1 Brakker Sparebanken 1.etg 6 Første etasje 1 rom med 6 senger
Bane 1 Brakker Sparebanken 2.etg 6 Andre etasje med 2 rom (4 og 2 senger)

Turneringsregler

• Cupen spilles på fotballanleggets kunstgressbaner. 3er - 5er, 7er og 9er, samt Sparebankhallen 5er og 7er.
  • Turneringen følger NFF`s kampreglement, der ikke annet er beskrevet.
  • Ingen begrensning på antall spillere pr lag i turneringen.
  • Spillere kan kun spille på et lag i turneringen. Dispensasjon kan gis ved spesielle situasjoner og skal klareres med turneringsledelse skriftlig på forhånd. Henvendelse til hanspetter@storhamarfotball.no
    • Unntak kan også gjøres ved spesielle situasjoner ift. keepere og skader underveis i turneringen. Dette må avklares med turneringsledelse/sekretariat før kampstart.
    • Jentespillere er unntatt denne regelen når prioritert lag er jentelag og lag 2 er guttelag. Dette gjelder fra og med lilleklassen (11 og 12 år).
  • Spillerliste leveres i sekretariatet etter siste spilte kamp
  • Påmeldingsavgift
    150,- for 2017/2018
    600,- for 2015/2016
    700,- 2013/2014
    900,- 2012
  • 3èr, kamplengde 2 x 10 minutter og 3 kamper.
    5er, kamplengde 1 x 25 minutter og 3 kamper
    7er, kamplengde 1 x 25 minutter og 3 kamper
    9er, kamplengde 1 x 25 minutter og 3 kamper

Igangsetting av spill
5’er: Keeper kan ikke sparke eller kaste ballen over midten av banen ved målspark/-kast eller etter redning.
7’er: Keeper kan ikke sparke eller kaste ballen over midten av banen ved målspark/-kast, men dette er tillatt etter redning.
Ballen er ikke i spill før ballen er utenfor straffeområdet (5-/7-meteren).

Pressfri sone
Det spilles med pressfri sone der motstanderlag ikke kan presse innenfor et bestemt område ved igangsetting fra keeper ved målspark/-kast.
I 5’er-fotball brukes pressfri sone til midtstreken, mens i 7’er-fotballs brukes pressfri sone til midt på egen banehalvdel.

Hvordan?
Ved igangsetting fra keeper (etter tildelt målspark), skal forsvarende lag trekke seg bak presslinjen.
Det forsvarende laget kan først bevege seg over presslinjen når en motspiller har mottatt ballen fra keeper.
Brudd på regelen fører til ny igangsetting.
Keeperen kan ikke sparke/kaste ballen over presslinjen i disse situasjonene.
Ballførende lag må ikke vente på at motstanderen skal trekke seg tilbake, men har muligheten til å starte spillet umiddelbart, dersom de ønsker dette.

Ekstra spiller
Ekstra utespiller inn i femmer- og sjuerfotball for lag som ligger under med fire mål.

Hvordan?
Når differansen i en kamp blir 4 mål, kan det laget som ligger under sette inn en ekstra utespiller. Dersom differansen reduseres til 3 mål, går man tilbake til like mange spillere på begge lag. Det kan ikke settes inn mer enn én ekstra spiller, selv om det ledende laget øker ledelsen til mer enn fire mål

Ball
4er lett ball for 3èr klassen (tillater 3er ball) - 4er ball for 5èr og 7èr klassen.
Laget som er satt opp som hjemmelag holder ball.

Avspark
Lag som er ført opp som hjemmelag i programmet tar avspark i første omgang.

Mål
Cupen spilles med 7èr mål i 7èr klassen og 5èr mål i 5èr klassen og 3èr bane i 3èr klassen.

Draktlikhet
Laget som står oppført som bortelag må skifte drakt eller benytte vester. Vester fås lånt i sekretariatet

Fair play
Fair play hilsen før kamp. Fokus på fair play i spillet, medspillere, motspillere, ovenfor dommere og fra sidelinjen!

Premiering
Bama-effekter til alle spillere.
Premieutdeling skjer etter hvert som lagene er ferdigspilt, spillerliste levere i sekretariatet.
Spillernes navn blir ropt opp over høytaleranlegget under utdelingen.

Værforbehold
Det tas værforbehold. Ved stort regnfall på banene kan banene bli stengt og kamper eventuelt utsatt/avlyst

Kart, baner og parkering

Prestrud Idrettspark
3er, 5er, 7er og 9er baner etter behov - alt på Prestrud Bane 1 og 2 og ved behov benyttes også
Sparebankhallen og Rasmussen gressbane.

Veibeskrivelse til anlegget

Fra Oslo:
Ta av E6 og sving inn mot Hamar
Følg veien rett fram til første rundkjøring Ta til høyre i rundkjøringen v/CC/Statoil inn i Ringgt.
Følg Ringgata mest mulig rett fram gjennom 2 nye rundkjøringer.
Fortsett veien forbi Hamar OL-Amfi på venstre side og en STOR/HØY kornsilo på venstre side.
Kjør videre samme vei, ned en bakke og sving andre vei til høyre.
Du ser fotballanlegget.

For GPS

Latitude, Longitude: 60.8076769, 11.0325227 Adressen er; K.O. Bjerklisvei 9, Hamar.

Registrering og innsjekk

Klasseinndelinger og kampoppsett

Spill / Spilletid

Deltagende lag fordeles i kampoppsettet
Hvert lag spilles 3 kamper lørdag eller søndag under turneringen

Premieutdeling:

Deltagerpremie fra KIWI/BAMA til alle deltagere.

Mat og allergier

Cupen har ikke matservering, men for overnattende lag i sportellet er det mulig å benytte klubbhuset for enkel bespisning.