LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

J2010/09 kronet til mestere i Elverumsturneringen

Publisert den: 20. juni 2024
Skrevet av: Mathias Evang Sveen

En fantastisk helg er over, og Storhamar har satt sitt preg på helgens turnering. Storhamar J2010/2009 stilte i Elverumsturneringen med to jevne lag i klassen J14. Og for en helg det ble!

Etter et spennende og intenst gruppespill ble det klart at begge lag hadde spilt seg til et A-sluttspill. I semifinalen møtte lagene hverandre og dermed var J2010/09 garantert å stå med et lag i finalen. Etter en semifinale full av god fotball, mye trøkk og fine prestasjoner, gikk veien videre til finale. Finalen ble nervepirrende og handlet i det store og det hele om å presse ut de siste kreftene. Her handlet det om hvem som ville det mest, en mental kamp. Storhamar J2010/2009 tok kommandoen, og presset Kolbotn hardt. Til slutt kunne Storhamar ta med trofeet hjem til Hamar etter finaleseier 1-0.

Det er et meget stolt og rørt trenerteam og støtteapparat som kan konstatere at spillerne er i fin utvikling, opplegget fungerer og sammenslåingen av årgangene 2010 og 2009 har gått knirkefritt. Vi gleder oss til fortsettelsen og hyller innsatsen, pågangsmotet og prestasjonene som ble vist av jentene i årets første turnering.

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball