LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Klubbsamarbeid

Storhamar IL Fotball og Frogner IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale om deltakelse på turneringer for lag som spiller i klassen 5er og 7er. Reise på cup ut av egen krets gir muligheten for å spille mot andre lag enn de en møter i seriespill. Et samarbeid mellom klubbene er med på å bygge opp under hverandres turneringer. Våre lag i som spiller 5er og 7er oppfordres sterkt til å delta på Frogner Cup som arrangeres i juni hvert år, og Frogner IL Fotball kommer med mange overnattende lag på vår Maxiturnering. For lag til og med 10 år på grunn av reisebestemmelser fra NFF.

 

Storhamar IL Fotball har også inngått samarbeidsavtale med Arvika Fotboll i Sverige. Arvika Cup arrangeres hvert år, og i klassene 11-15 år oppfordres våre lag sterkt til å delta der (ikke 10-åringene grunnet reisebestemmelser fra NFF). Våre lag får gratis påmeldingsavgift til den turneringen (deltakerbånd må betales), og Arvika vil legge til rette for overnatting på skole for lag fra Storhamar IL Fotball. Vi samarbeider også om dommere, og har mål om dommerutveksling på turneringene, slik at våre dommere får mulighet til å dømme under turneringen i Arvika.

Arvika Fotboll har et pensjonat med 40 sengeplasser og disponerer flere 11er gressbaner, kunstgressbaner, samt innendørshall. Våre lag kan dra på treningsleir til Arvika, ta kontakt med Mikael Holgersson på tlf. 0046 70 55 191 21 eller mikael.holgersson@arvikafotboll.com. Arvika kommer også med flere overnattende lag på Maxiturneringen.

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2022 Storhamar Fotball