LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Klubbsamarbeid

Frogner IL Fotball

Storhamar IL Fotball og Frogner IL Fotball har inngått en samarbeidsavtale om deltakelse på turneringer for lag som spiller i klassen 5er og 7er. Reise på cup ut av egen krets gir muligheten for å spille mot andre lag enn de en møter i seriespill. Et samarbeid mellom klubbene er med på å bygge opp under hverandres turneringer. Våre lag i som spiller 5er og 7er oppfordres sterkt til å delta på Frogner Cup som arrangeres i juni hvert år, og Frogner IL Fotball kommer med mange overnattende lag på vår OBOS Turneringen Innlandet. For lag til og med 10 år på grunn av reisebestemmelser fra NFF. Våre lag får gratis påmeldingsavgift til den turneringen.

Arvika Fotboll

Storhamar IL Fotball har også inngått samarbeidsavtale med Arvika Fotboll i Sverige. Arvika Cup arrangeres hvert år, og i klassene 11-15 år oppfordres våre lag sterkt til å delta der (ikke 10-åringene grunnet reisebestemmelser fra NFF). Våre lag får gratis påmeldingsavgift til den turneringen (deltakerbånd må betales), og Arvika vil legge til rette for overnatting på skole for lag fra Storhamar IL Fotball. Vi samarbeider også om dommere, og har mål om dommerutveksling på turneringene, slik at våre dommere får mulighet til å dømme under turneringen i Arvika.

De finnes noen hoteller i Arvika som foreldre kan sove på, men de blir fort fullbooket, så en bør vær tidlig ute. Disse hotellene er Clarion, Scandic, Jennys og Go to sleep Arvika.

Arvika Fotboll har et pensjonat med 40 sengeplasser og disponerer flere 11er gressbaner, kunstgressbaner, samt innendørshall. Våre lag kan dra på treningsleir til Arvika, ta kontakt med Mikael Holgersson på tlf. 0046 70 55 191 21 eller mikael.holgersson@arvikafotboll.com. Arvika kommer også med flere overnattende lag på OBOS Turneringen Innlandet.

Otta IL Fotball

Storhamar IL Fotball og Otta IL Fotball har også inngått et klubbsamarbeid. Otta IL Fotball arrangerer årlig Otta Cup, som er en innendørs fotballturnering. Cupen arrangeres i november, og vil derfor fungere fint som en sesongavslutning. Våre lag som spiller G/J12-14, G16 og J17 oppfordres til å delta. Våre lag får gratis påmeldingsavgift til denne turneringen. Om man ønsker mer info om cupen og påmelding, ta kontakt med Rolv Myrum på tlf. 986 13 725 eller ottacup@ottail.no.

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball