LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Utstyr

How Can We Help?

Utstyr

« TILBAKE

Storhamar Fotball-kolleksjon er tilgjengelig hos Torshov Sport på nett og i butikk hos Freske Fraspark i Torggata 36, 2317 Hamar.

Alle produktene i Storhamar Fotball-kolleksjonen er ferdig rabattert med 20% i nettbutikken og leveres med Storhamar Fotball-trykk. Kolleksjonen kan også kjøpes hos Freske Fraspark i sentrum med samme rabatten.

Slik handler du som Storhamar-kunde på Freske Fraspark

Kolleksjonen kan også kjøpes hos Freske Fraspark (Torggata 36) i sentrum med samme rabatt som i nettbutikken. Påtrykk av logoer og initialer gjøres mens man venter.

Slik organiseres lagsbestillinger

Lagsbestillinger via klubb vil gi en rabatt på 30%, mot 20% som er ved netthandel eller direkte handel hos Freske Fraspark. Lagleder eller trener avtaler en tid med utstyrsansvarlig Roar Svendsberget eller Sportslig leder Marthe Keiseraas, for å prøve størrelser og de ulike kolleksjonsproduktene. Vi har bestillingsliste liggende klart og dere krysser av hva dere skal bestille og fyller ut nødvendig informasjon på skjemaet.

OBS! Alt ev eget trykk (initialer, lagsnummer mm.) betaler dere for selv.

Bestilling av tidspunkt for kolleksjonsprøving sendes til: roarsv60@gmail.com eller sveinerik@storhamarfotball.no

Bestillingsliste finner du her: Bestillingsliste

Slik handler du som Storhamar-kunde på torshovsport.no

Storhamar Fotball-kolleksjonen har sin egen kolleksjonsside med utvalgte produkter. Disse finner du ved å gå inn på www.torshovsport.no. Deretter klikker du deg inn på «Fotball» og videre inn på «Min klubb». Du vil se «Storhamar Fotball» ligge under «Øvrige»

Gå til Storhamar Fotball-kolleksjonen

1) Finn dine ønskede produkter, velg ønsket størrelse, trykk ‘LEGG I HANDLEKURV’ og deretter 'TIL KASSEN'. 

I kassen vil man se hvilke produkter, størrelser, priser, rabatter og trykk man har valgt. Vi gjør oppmerksom på at det er satt en felles trykkemal for Storhamar Fotball-kolleksjonene, slik at alle som bestiller får identisk profilering - uavhengig om du bestiller på nett eller kjøper i butikk. Profilering er inkludert, og man betaler kun for initialer dersom man ønsker det.

2) Velg ønsket fraktmetode i kassen

Torshov Sport leverer pakker til hele landet med Helthjem. Ved betaling i nettbutikken velger man ønsket leveringsmetode. Helthjem leverer enten på dørmatten/postkassen, eller til nærmeste post i butikk. Det er gratis frakt på bestillinger over kr 1 300, mens for bestillinger under dette er det kr 79 i fraktkostnad.

Benytt rabattkode ‘SIL15’ og få 15% rabatt på andre produkter hos Torshov Sport

I tillegg til den utvalgte Storhamar Fotball-kolleksjonene med 20% rabatt har klubbens medlemmer andre fordeler hos Torshov Sport og Freske Fraspark. Ved kjøp av fotballsko, treningstøy, joggesko eller andre produkter i nettbutikken gis det 15% rabatt til Storhamar Fotball-medlemmer. Vi gjør oppmerksom på at produkter fra kolleksjonen er ferdig rabattert på nett og legges automatisk inn ved bestilling av klubbkolleksjon. Du trenger derfor ikke benytte deg av rabattkoder for å kjøpe utvalgt klubbkolleksjon

Dersom du ønsker å kjøpe andre produkter og få 15% rabatt skriver du inn rabattkoden ‘SIL15’ i rabattkodefeltet i kassen og trykker 'OK'.

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball