LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Lindbak FUTH-akademiet

Publisert den: 17. august 2023
Skrevet av: Hans Petter Nyberg

Etter høstferien vil Storhamar Fotball igjen starte opp LINDBAK FUTH-Akademiet.

Lindbak FUTH-Akademiet er et supplement til den ordinære foreldredrevne lagidretten som vi bedriver i barnefotballen. Akademiet er et tilbud til spillere som ønsker mer fotball enn treningene som årgangs-laget gir dem.  

FUTH betyr: Ferdighet, Utvikling, Treningsvilje og Holdninger. Det er nettopp dette vi er ute etter og erfaringsmessig er det motivasjon som er den viktigste faktoren. Så lenge din sønn/datter er motivert for en ekstra økt så vil dette passe midt i blinken. Samtidig så vil vi innkalle alle til et foreldremøte før oppstart for litt mer info. Innkalling vil komme på mail. 

Akademiet er en halvårlig aktivitet som går utenfor fotballsesong med oppstart etter høstferien med varighet frem til påsken. Vi følger skoleruta og tilbudet retter seg inn mot spillerutvikling av spillere fra 8 til 12 år, dvs. de årene spillerne går i barneskolen (3-7 trinn). 

Deltakelse på Lindbak FUTH-Akademiet krever ikke medlemskap i Storhamar Fotball, så her kan også naboklubbene melde seg på. (forbeholdt kun jenter)
Nytt av året er at akademiet vil være åpent tre dager i uken (Mandag, tirsdag og Onsdag). Mandagen er kun for jenter i håp om å få med enda flere.  

Det er satt et maks antall på hver årgang pr. dag grunnet kapasiteten i hallen. (Fylles en eller flere klasser ikke opp, så blir det åpnet for flere i andre klasser) Derfor vil tilbudet i år kun bli en dag i uken. Det kan bli åpnet for dag to på mandag hvis vi ikke får nok påmeldte jenter.  

Er det ikke ledig plass, så send en mail til sveinerik@storhamarfotball.no så settes du på venteliste. 

Ønsker man og melde seg av underveis gjøres dette til samme mail og man betaler da ut måneden.  

Oppmøte skjer på klubbhuset fra rett etter skoleslutt hvor det serveres frukt. Sammen med instruktørene vil det bli gitt en kort orientering om dagens øvelser. Selve fotballøkta i hallen skjer fra 14.30-16.00. Økta avsluttes i hallen og barna går hjem eller hentes kl. 16:00. 

Pris pr. mnd: 

  • kr   550 for 1 dag uken 
  • kr   900 for 2 dager i uken 

Alle deltagerne vil få en t-skjorte. 

 Vær tidlig ute da det er begrensede antall plasser i hver årgang. 

Påmeldingen åpner mandag 21.august kl 12.00. 

Link til påmelding: Rubic 

 

Spørsmål angående FUTH-Akademiet kan sendes på epost til sveinerik@storhamarfotball.no 

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball