LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Turneringsinfo Maxiturneringen

Her finner du informasjon som er nyttig å vite om når du skal være med på Cup. Om du ikke finner det du leter etter kan du ta kontakt med oss. Bruk også gjerne søk i menyen som du finner på alle cupsidene våre.

Alkohol og "røykeforbud"

Det er alkoholforbud under denne turneringen. Hvis det blir oppdaget spillere/ledere som nyter alkohol på anlegg/skoler eller opptrer beruset på anlegg/skoler, vil laget bli sendt hjem. Vi ønsker også røykfrie arenaene. Vi ber om at ledere og foreldre respekterer det.

Transport

I forbindelse med denne cupen tilbyr vi transport til og fra jernbane til overnatting. Dessuten kan alle som har deltakerbånd kjøre gratis bybuss med Hedmark Trafikk. Vi har også 2 stk minibusser som kjører til og fra kamper, matservering, diskotek og togstasjon. Planlegg dette for vi kan ikke garantere at ditt lag har enerett. Pris kr. 200 pr. lag ved transport. Betales kontant til sjåfør eller VIPPS nr. 97011

Om Maxiturneringen

Maxiturneringen ble arrangert for første gang i 1980. Den gang het den "Storhamarturneringen". Faksimile fra Hamar Arbeiderblad 30. september 1980

I 1993 endret turneringen navn til Maxi-turneringen. Den gang som nå ble den arrangert i Ankerskogen. Videre kan man også lese i faksimilen under som er fra Hamar Arbeiderblad den 16.08.1993 at de også var opptatt av været..

I dag

I 2017 satte Maxiturneringen ny rekord med 4000 spillere og hele 347 lag. Fra å være en lokal turnering kommer det nå lag fra 96 klubber og ni kretser. Maxiturneringen er fortsatt en breddeturnering og vil fortsette å være det. Lagene i barnefotballen spiller fortsatt i Ankerskogen og på Rasmussenbana. Ungdomsfotballen spiller på Gålås, Black River Park på Ridabu, Børstad, Briskeby, Rasmussen, Vangbana og Prestrud. I løpet av turneringa deltar over 800 frivillige.

 

 

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball