LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Meld deg på OBOS-Camp!

Publisert den: 15. august 2023
Skrevet av: Hans Petter Nyberg

Storhamar Fotball inviterer til OBOS-Camp for alle mellom 9 og 12 år i høstferien.  

Meld deg på OBOS-Camp her: Superinvite — OBOS Camp Storhamar 2023 

OBOS-Camp er en ny nasjonal fotballsatsning, med fotballcamper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering. 

Hva er OBOS-Camp? 

OBOS Camp er en helt ny nasjonal profesjonell fotballcamp der kvalitet, trivsel og inkludering er i fokus. Campene er preget av innhold av høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører og mye aktivitet. Målet med OBOS-Camp er å gi barn og unge et tilbud som skiller seg ut fra det de gjør ellers i fotballhverdagen. Det skal tilbys fotballaktivitet med god kvalitet, til en pris som gjør det tilgjengelig for flere. Du kan lese mer på obos-camp.no. 

Hvem kan delta på OBOS Camp? 

Alle fra 9 til 12 år kan delta på OBOS Camp. 

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS-Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å utvikle seg som fotballspillere, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle. 

 

Praktisk informasjon 

Sted: OBOS Arena
Dato: Mandag 9.oktober-onsdag 11.oktober
Deltakeravgift: 900 kr 

 Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, samt årets OBOS-Camp drakt og -ball. 

 Program og innhold 

En typisk dag på OBOS-Camp består av to fotballøkter på feltet, lunsj og en dag med faglig innhold innendørs i en time. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkten etter lunsj består av ulike kampformer knyttet til samme tema. 

OBOS-Camp har også fokus på utvikling av mentalitet hos deltakerne. Hver dag vil ha et eget mentalitetstema som spillerne vil bli bevisstgjort og få oppfølging på. 

Dagene starter med oppmøte til første økt kl. 09.30. NB: Første dag skal alle spillere registreres. Oppmøte vil da være kl. 09.30 ved kiosken.  

MELD DEG PÅ OBOS-CAMP HER: Superinvite — OBOS Camp Storhamar 2023 

 

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball