LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

#nffindrejenter er tilbake - se det spennende programmet og meld dere på!

Publisert den: 24. februar 2023
Skrevet av: Hans Petter Nyberg

Hei alle trenere og kontaktpersoner i ungdomsfotballen for jenter,

  1. mars inviterer NFF Indre Østland til inspirasjonsdag for jenter i alderen 13-19 år i Gjøvikhallen som ligger på Gjøvik gård. I tillegg til å være spiller finnes det mange spennende muligheter som leder, trener og dommer i fotballen. I Gjøvikhallen vil vi få med oss flere inspirerende jenter og kvinner i de ulike rollene som skal dele av sine erfaringer og vise oss de ulike spennende mulighetene som finnes.

Registreringen åpner klokken 10.30 og programmet varer fra 11.00-15.00.

Det blir servering av lunsj, konkurranser med mulighet for å stikke av med fine premier og lære mer om rollene trener, leder og dommer på stands. Du får også en spennende goodiebag.

Det vil bli en dag med motiverende foredrag, mulighet til å dele erfaringer, stifte nye bekjentskaper og bli bedre kjent med de ulike rollene i fotballen. Vi oppfordrer spesielt lagene til å bruke dette som kick-off til ny sesong og dra sammen.

Det er gratis å delta og dere får mye igjen for å ta turen til Gjøvikhallen denne søndagen:

  • Spennende gjester og foredragsholdere
  • Stands med informasjon om rollene trener, leder og dommer
  • Konkurranser
  • Lunsj
  • Goodiebag

Påmelding

Det er begrenset med plasser, og "førstemann til mølla"-prinsippet gjelder. Etter at plassene er fylt opp vil de som melder seg på bli plassert på venteliste. Lagleder/trener melder på spillere på sine lag samlet. Man kan melde på opptil 10 spillere pr påmelding. Dersom laget har flere enn 10 spillere sender dere inn flere påmeldinger.

Meld dere på HER!

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball