LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Ønsker du å bli en bedre fotballtrener?

Publisert den: 20. mai 2019
Skrevet av: Hans Petter Nyberg

Vi inviterer til fagkveld mandag 3. juni hos Storhamar Fotball.

Programmet for fagkvelden er:

18.00-18.30 Arbeidsmetodikken på Morgendagens Trener og UEFA B-lisens

Hvordan påvirke aktiviteten - læring og formidling

18.30-18.45 Min øktplan - Trond Berg, deltaker på Morgendagens Trener 2018/2019
19.00-19.30 Praksisøkt med Trond Berg med veiledning i etterkant
19.30-20.00 Relasjonskompetanse – hva er viktig i veiledning av trenere?
20.00-20.30 Eat Move Sleep – hvordan kan vi som trenere påvirke spillerne positivt?

 

UEFA B-lisens er neste steg på trenerstigen etter Grasrottrenerkurset. For å gjøre steget fra Grasrottreneren til UEFA B-lisens enklere, arrangerer NFF Indre Østland trenerkurset «Morgendagens Trener», som forbereder og øver trenerne på hva som venter. Kurset har blitt kjørt fire ganger, og vil ha ny oppstart i 2020.

Trenerveilederkurset arrangeres i 2019 for andre gang i NFF Indre Østland, hvor deltakerne øver på å veilede andre trenere.

Vi ønsker med denne fagkvelden å gi et innblikk i innholdet og arbeidsmetodikken som brukes på UEFA B-lisens, Morgendagens Trener og Trenerveilederkurset for å gjøre flere kjent med dette og vite hva som venter dersom du vurderer å delta på et slikt kurs.

I tillegg ønsker vi å rette fokus mot viktigheten og samspillet mellom kosthold, fysisk aktivitet og søvn, og hvordan vi som trenere kan påvirke spillerne våre i en positiv retning på det området.

Kvelden holdes av Eivind Sollie og Håkon Lihagen som er ansvarlige for disse kursene i NFF Indre Østland. Det blir anledning til å spørre om det du lurer på om disse kursene.

Deltakelse er gratis, og du melder deg på ved å sende en e-post til eivind.sollie@fotball.no. Påmeldingsfrist onsdag 29. mai.

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball