LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Påmelding til FUTH-Akademiet - Utsatt oppstart

Publisert den: 6. desember 2018
Skrevet av: storhamar

Etter Sommerferien 2019 vil Storhamar Fotball starte opp med sint helt nye akademi, FUTH-Akademiet. Grunnet forsinkelser med hallen og at sentrale personer i administrasjonen  er sykemeldt og skal ut i permisjon så velger vi å utsette oppstarten til etter sommerferien 2019.
FUTH betyr:
Ferdighet
Utvikling
Treningsvilje
Holdninger.
FUTH-Akademiet er et supplement til den ordinære foreldredrevne lagidretten som vi benevner Barnefotballen. FUTH-Akademiet er et tilbud til spillere som ønsker mer fotball enn den ene ukentlige treningen på årgangs-laget som barnefotballen gir dem. Ved påmelding til FUTH-Akademiet kan man velge antall treningsøkter i uken. FUTH Akademi, som er en helårlig aktivitet som følger skoleruta og retter seg inn mot spillerutvikling av spillere fra 9 til 15 år, dvs. årene spillerne går i barneskolen (4-7 trinn) samt (8-10 trinn).
Deltakelse på FUTH-Akademiet krever ikke medlemskap i Storhamar Fotball.
FUTH-Akademiet vil være åpent 4 dager i uken (Mandag-Torsdag). Det er satt et maks antall på 20 stk (gutter og jenter) pr. dag. Oppmøte skjer på klubbhuset fra kl. 14.00 hvor det serveres frukt. Sammen med instruktørene vil det bli gitt en orientering om dagens øvelser som blir vist på storskjerm. Selve fotballøkta i hallen skjer fra 14.30-16.00. Etter endt økt er det avreise for de som bor nært. For de som må hentes vil det være instruktører til stede fram til 16.30.
Pris pr. mnd:

  • kr 450 1 dag uken
  • kr 800 2 dager i uken
  • kr 1200 3 dager i uken
  • kr 1600 4 dager i uken

Påmeldingsskjema finner man her HER
PS: Har man alt meldt seg på trenger man ikke bruke det nye påmeldingskjema.
Spørsmål angående FUTH-Akademiet kan sender på E-post til torstein@storhamarfotball.no

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball