LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Personopplysninger

 

Hva slags personopplysninger behandles

Vi innhenter kun nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre registrering av medlemskap. Dine registrerte opplysninger lagres i følgende systemer:

  1. Rubic medlem (medlemsregister)
  2. Laget Mitt (lagssystem)

Begge systemer leveres av Rubic AS. Rubic Medlem er godkjent av Norges Idrettsforbund som medlemsregister.

Personopplysninger overleveres ikke eller selges til tredjepart med mindre informasjon om dette står på denne siden. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til vår virksomhet. Alle medlemmer kan til enhver tid logge seg inn på Rubic Medlem og se alle personopplysningene som er registrert på personen.

Personprofiler

Vi benytter ikke personprofiler i vår markedsføring.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) blir noen ganger brukt på våre nettsider for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonen lagres på din datamaskin etter besøk på våre nettsider, og er ikke lagret med IP-adresser eller andre identifiserende data.

Dine elektroniske spor

Besøk på våre nettsider logges av sikkerhetshensyn, slik at mistenkelig aktivitet og systemfeil kan undersøkes. Bevis på angrep og annen ondsinnet aktivitet vil om nødvendig bli utlevert til rettsapparatet for etterforskning. Informasjonen benyttes også til administrasjon, statistikk og vedlikehold av nettsidene.

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball