LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Personopplysninger

Hva slags personopplysninger behandles

Vi innhenter kun nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre registrering av medlemskap. Dine registrerte opplysninger lagres i følgende systemer:

  1. Rubic medlem (medlemsregister)
  2. Laget Mitt (lagssystem)

Begge systemer leveres av Rubic AS. Rubic Medlem er godkjent av Norges Idrettsforbund som medlemsregister.

Personopplysninger overleveres ikke eller selges til tredjepart med mindre informasjon om dette står på denne siden. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til vår virksomhet. Alle medlemmer kan til enhver tid logge seg inn på Rubic Medlem og se alle personopplysningene som er registrert på personen

Utlevering av din e-post adresse og kontaktinformasjon til samarbeidspartnere

Storhamar Fotball vil ikke utlevere eller selge dine personopplysinger uten ditt samtykke. Unntaket fra dette er til noen av våre samarbeidspartnere:

  1. G-Max - Vi har en avtale med G-Max som gjør at du får prosenter ved kjøp av varer. G-Max sender ut informasjon om klubbkvelder (2 ganger i året) til medlemmer i klubber som de samarbeider med. Når du betaler for medlemskap i Storhamar Fotball vil vi oversende følgende personopplysinger som brukes for å informere om klubbkvelder: e-postadresse, mobiltelefon, fornavn og etternavn. Om du IKKE ønsker å motta invitasjon om klubbkvelder må du sende en e-post til medlem@storhamarfotball.no hvor du ber om å bli fjernet fra dette registeret.

Personprofiler

Vi benytter ikke personprofiler i vår markedsføring.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) blir noen ganger brukt på våre nettsider for å sikre kvaliteten og brukeropplevelsen. Informasjonen lagres på din datamaskin etter besøk på våre nettsider, og er ikke lagret med IP-adresser eller andre identifiserende data.

Dine elektroniske spor

Besøk på våre nettsider logges av sikkerhetshensyn, slik at mistenkelig aktivitet og systemfeil kan undersøkes. Bevis på angrep og annen ondsinnet aktivitet vil om nødvendig bli utlevert til rettsapparatet for etterforskning. Informasjonen benyttes også til administrasjon, statistikk og vedlikehold av nettsidene.

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2021 Storhamar Fotball