LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Reklame

I Storhamar Fotball er vi avhengig av støtte fra våre samarbeidspartnere og bedrifter. Din bedrift kan bidra ved å reklamere for din bedrift hos oss. Vi tilbyr mange reklameflater alt fra skilt på Prestrudbana til reklame på vår hjemmeside.

[toc no_label="true" heading_levels="2"]

Reklame på skilt

Dette er "tradisjonell" reklamering i form av skilt som settes opp. Vi har god plass rundt på Prestrud.

Ta kontakt med Arild Johansen for mer informasjon og tilbud på reklame på skilt.

Reklame på hjemmesiden

Ved å reklamere på vår hjemmeside når du alle foreldre/foresatte til 894 medlemmer (pr. mars 2017) i Storhamar Fotball som går inn for å holde seg oppdatert på nyheter og informasjon om aktiviteter i klubben og for sitt lag. I tillegg er det mange tilreisende lag til våre 10 cuper som er innom for å melde seg på cup eller finne informasjon.

Vi har mulighet til å vise reklame for ditt firma på forsiden og som "innstikk" i nyheter eller sider som vist under. Dessuten kan vi også tilpasse reklame slik at den kun vises for mobile enheter eller på spesielle sider. Hva med å kun reklamere på lagssidene eller om du kun ønsker å vise reklame på cupsidene for besøkende lag til våre cuper? Mulighetene er mange..

I dag [date format="d.m.Y"] har det vært [wpstatistics stat=visitors time=today] unike* besøkende innom vår hjemmeside. Siden 10 februar 2017 har vi hatt totalt [wpstatistics stat=visitors time=total] unike* besøkende.

* Unike besøkende er alle som er inne på nettsiden på daglig basis. Det vil si at hvis en person besøker siden 3 ganger i løpet av dagen blir dette regnet som 3 besøk, men 1 unik bruker. Dette er basert på maskinen en bruker benytter seg av, og selv om samme bruker er innom nettsiden fra to forskjellige maskiner blir dette regnet som to unike brukere. Samme gjelder hvis flere forskjellige personer besøker nettsiden fra samme datamaskin, dette blir da regnet som en unik bruker.

Eksempel på "innstikk" som kan vises enten på vanlige sider eller i nyheter som vi publiserer:

[the_ad id="2634"]

 

Ta kontakt med webmaster@storhamarfotball.no for mer informasjon og tilbud på reklameplass på hjemmesiden.

Reklame i nyhetsbrev til våre medlemmer

Noen nyheter blir "merket" for at de også skal sendes som et nyhetsbrev i en e-post til våre medlemmer. Vi kan reklamere for din bedrift ved å legge inn reklame i eposten som sendes ut.

Ta kontakt med webmaster@storhamarfotball.no for mer informasjon og tilbud på reklame i nyhetsbrev.

Reklame på Info-TV

 
Vi har en 47" TV-skjerm montert utendørs utenfor sekretariatet som brukes til å vise aktivitetskalender og nyheter fra Storhamar Fotball. I forbindelse med cup'er viser vi også resultater fra kamper. Velger du å reklamere på våre Info-TV'er får du en unik mulighet til å vise frem ditt firma! 
 
Reklamen vises i form av presentasjon som vises på TV-skjerm. Du kan velge mellom følgende kanaler:
 1. Logo/bilde
 2. Video
 3. Innhold levert av deg.Vi kan nå tilby deg til selv å bestemme hva som skal vises av reklame!  Dette kan vi gjøre ved å la deg få tilgang til forskjellige "kanaler":

  E-post

  Du sender det du ønsker å vise av tekst eller bilder til en egen e-postadresse. Eksempel til bruk. Du har et nyhetsbrev som du regelmessig sender ut til dine kunder. Legg inn e-postadressen til Info-TV hos Storhamar Fotball og vips så vises den samme informasjonen på skjermen.

  RSS strøm

  Har du allerede en webside hvor du publiserer nyheter er sjansen stor for at du kan levere innhold via RSS strøm. Det betyr at du kan vise nyheter fra dine websider som reklame på Info-TV hos oss.

  Video (Vimeo kanal)

  Ønsker du at vi skal vise reklamevideo? Ja da kan du opprette en Vimeo kanal og publisere dine videoer der. Videoene vil da automatisk vises på Info-TV.

  Sosial medier: Twitter/Instagram/FaceBook osv..

  Bruker du sosiale medier til å holde kundene dine informert? Dette kan enkelt vises på Info-TV.

 Ta kontakt med webmaster@storhamarfotball.no for mer informasjon og tilbud på reklame på InfoTV.
Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball