LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Storhamar Fotball søker etter fritidskoordinator

Publisert den: 16. mai 2018
Skrevet av: storhamar

Storhamar Fotball søker etter en Fritidskoordinator. Stillingen gjelder for ett år med mulighet for forlengelse. Storhamar Fotball ønsker å videreføre et prosjekt som skal bidra til at barn og unge får mulighet til å delta i organiserte fritidsaktiviteter sammen med jevnaldrende, uavhengig av foreldrenes økonomi, bakgrunn og kultur. I dette ligger det også ønske om en mer-gevinst med å inkludere barn og foresatte til disse barna inn i klubben og nærmiljøet. Vedkommende vil også være en koordinator for arbeidstrening som tilbys i klubben. Prosjektet skal skape grunnlag for et systematisk og varig samarbeid mellom frivillige og offentlige instanser samt andre relevante aktører. Storhamar fotball ønsker også å nyttiggjøre seg av sine rundt 60 sponsorbedrifter for å inkludere enda flere brukere til å nå sine mål om arbeid og aktivitet.

Hvem ønsker vi?

Vi i Storhamar Fotball søker: En person med pågangsmot og vilje og gode evner til samarbeid med ansatte og tillitsvalgte i klubben. Vår prosjektmedarbeider skal ha "den ekstra motoren" som må til for å ta i et tak. I tillegg må vedkommende kunne se og utføre oppgaver som må gjøres "der og da" uten å overlate dette til andre.  Vi ønsker en person med egne ideer, med vilje og evne til å gjennomføre oppgavene på en selvstendig måte. Vedkommende må trives å jobbe med mennesker. En vesentlig del av arbeidstiden vil være på ettermiddag/kveld, når treningsfeltet er fullt av barn, ungdom og trenere og foreldregrupper.

Arbeidsoppgaver

Oppsøke og identifisere aktuelle familier med informasjon om hva Storhamar Fotball er og kan tilby. (spill og arbeidstrening). Etablere samarbeid med lag, foreninger og andre kommunale, og fylkeskommunale enheter. Informasjonsarbeid internt og eksternt Utarbeide rutiner og samarbeidsavtaler Rapportering og budsjettering for midler som mottas. Referanse for arbeidssøkende Ha ansvaret som arbeidsleder sammen med Storhamar Fotball for personer som skal utføre arbeidstrening i Storhamar. Trenererfaring vil verdsettes i forhold til mulig oppstart av Fotballfritidsordning. Generelt delta i klubbens drift på en positiv og engasjert måte.

Kvalifikasjoner

Personlige egenskaper vil bli høyt vektlagt: Gode samtale og samarbeidsevner. Pedagogisk tilnærming for å møte folk fra forskjellige kulturer. Motivasjons- og mobiliseringsevne, både i samarbeid med familiene og samarbeidspartnere. Ønsker å tilegne seg ny kunnskap. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, herunder evne til å formidle kunnskap og erfaringer i ulike møter og søknader. Godt humør, handlekraft og stå på vilje er en fordel. Sertifikat klasse B? Stillingen tilbyr 100 % stilling. Gode pensjonsordninger. Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver. Et aktivt og engasjert arbeidsmiljø. Gode muligheter for faglig og personlig utvikling.  En røykfri arbeidsplass. Nye og trivelige lokaler. Søknadsfrist: 25. mai 2018 Henvendelser angående stillingen rettes til; Arild Johansen, arild@storhamarfotball.no tlf. dagtid; 975 40801]]>

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball