LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Supersøndag 22.september

Publisert den: 19. september 2019
Skrevet av: Hans Petter Nyberg

Søndag 22.9. kl.15.00 spiller vi hjemmekamp mot Start og i forbindelse med den vil det skje utrolig mye spennende i forkant av kampen i tillegg til pauseunderholdning.
Klokka 13 så sparker vi i gang Fanzone utenfor stadion mot Vangsveien.

 Det er GRATIS inngang til kampen så her håper vi at klubbene stiller mannsterke til kamp i klubboverdelene sine og får med seg både Fanzone og fotballkamp! ?

  • De 100 første som kommer får gratis kaffe og kake.
  • 3vs3 bane «ballbinge» utenfor hvor vi vil kjøre både organiserte og uorganiserte kamper. Her kan lagene deres delta i egne klubboverdeler og spille mot hverandre.
  • Fra kl 13 vil Norges beste trikser Azun holde trikseshow og trikseskole i ballbingen.
  • Spill FIFA mot vår e-sport spiller Jørgen Fallet Brobakken. Bli også med i trekningen av FIFA 20 som lanseres neste uke
  • Utdeling av premier på banen i pausen.
  • For de som vil se hockey blir det satt opp buss for publikum direkte fra Briskeby til CC amfi etter kampen.
    Der vil det også være gratis inngang ved framvisning av billetten dere løser ut på Briskeby.

Konkurranse for klubbene: Vi ønsker å gi noe tilbake til dere som kommer på kamp for å støtte oss. Derfor vil vi trekke ut en vinner fra en av klubbene som er godt representert og gjør seg bemerket på tribunen under kampen. (Her vil vi sette av tribuneplass på kortsida mot Vangsveien slik at alle sitter mest mulig samlet). Premien vil være et klubbesøk fra flere av våre a-lag spillere hvor vi kommer på klubbtrening med giveaways, lek og moro. Tidspunkt og gjennomføring blir etter nærmere dialog med den klubben som stikker av med premien.

Det vil bli merket av et eget område på øvre tribune mot vangsveien som merkes «naboklubber» hvor dere kan sitte sammen, slik at dere blir godt synlig ?

Håper vi sees på kamp!!

Med vennlig hilsen
John Anders Rise
Daglig leder
HamKam Fotball

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball