LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Utfordring med utstyr (fotballer, kjegler, vester)

Publisert den: 3. november 2017
Skrevet av: storhamar

Vi har en utfordring med utstyr (fotballer, kjegler, vester) for alle lag i Storhamar Fotball. For å bedre situasjonen jobber vi med følgende «forbedring»: Vi har kjøpt inn 2 (snart 3 stk) «arbeidsbrakker» som plasseres langs bane 3 i nærheten til sekretariatet.

Brakken som i dag huser førstehjelp og treerbaner blir sammen med nye brakker gjort om til utstyrsbuer med skap til hver årgang (f.eks. J2005 ett skap G2005 ett skap). Skapene blir låsbare og utstyrt med det som hovedtrener mener de trenger av nevnt utstyr for sin årgang. Hovedtrener signerer for mottaket og årgangen har ansvaret for å sikre at deres utstyr blir tatt vare på gjennom sesongen. Da nærmer vi oss å ha utstyrsrom til alle våre årganger. Håper dette skal gi trenerne orden og bidrar til at svinnet på baller og utstyr minkes og forhåpentligvis også bidrar til å øke ansvarligheten til våre lag på utlevert utstyr.

For å få til dette trenger noen som kan avsette noen timer til å hjelpe oss med å snekre. Er du en av dem. Ta kontakt med meg på arild@storhamarfotball.no eller 97540801

]]>

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball