LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Damelaget nærmer seg seriestart

Publisert den: 12. april 2024
Skrevet av: Stig Sæther

Etter en marerittvinter er det på mandag klart for den første hjemmekampen i 3. divisjon for damelaget vårt (mot Ull/Kisa). Nå også med en ny spiller på laget.

Fjorårets sesong var langt i overkant av forventningene med sportslige prestasjoner tett under opprykks-streken. Men etter en vinter der nesten halvparten av en i utgangspunktet litt tynt besatt a-stall, har vært – og fortsatt er – langtidsskadd, kan det nok se ut som det blir en litt vanskeligere sesong i år. Men som den flotte gjengen våre beste jenter er, så vil de nok gjøre sitt aller beste, selv om ikke alle blir spilleklare til seriestarten.

Og det finnes lyspunkter så klart:

  • Torsdag ble Marte Kristine Gjellan Leine spilleklar. Marte kommer fra SK Vidar og har en lang og god spillerbakgrunn med blant annet en rekke kamper i den nest øverste divisjonen i Norge. Vi ønsker henne hjertelig velkommen og håper hun vil trives hos oss i gult og blått.
  • Keeper Vilde Grøndal er tilbake på lån fra Hamkam igjen. Vilde imponerte og storspilte i den korte perioden vi hadde henne på lån i fjor, det ble den beste perioden vi hadde i hele fjor. Vi er veldig glade for at hun er tilbake.
  • Og igjen er det ungjenter fra egen ungdomsavdeling som viser gode ferdigheter på seniornivå. Flere spillere fra J15/J17 har jevnlig hospitert på damelagstreningene i vinter og spesielt Emma Øverby og Sarah Kvarberg Hjelle har imponert stort. Stor sjanse for at de får spilletid i seriestarten!

Trenerapparatet har blitt forsterket denne sesongen, Anders og Ane har på nytt fått hjelp av Frode Stenberg. En god gammel Storhamargutt er tilbake på rett plass! For øvrig et trenerapparat som selvsagt også har hatt en hard og frustrerende treningsperiode i vinter, med få spillere på trening og mye uvisshet om alle skadene. Imponerende hvordan de har greid å holde humøret og motivasjonen oppe!

Til slutt håper vi at folk møter opp og støtter jentene våre i den første seriekampen. Vi møter et forsterket Ull/Kisa-lag på OBOS-bana på Prestrud kl. 20.15 mandag den 15.4. Vel møtt!

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball