LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Dette skjer på Prestrud i 2024

Publisert den: 9. januar 2024
Skrevet av: Mathias Evang Sveen

Det er ikke fint lite av aktivitet å få med seg på Prestrud i 2024. Her kan du lese om mange av de tingene som vil dukke opp det neste året!

OBOS Åpen Hall

Fredag 26. januar starter Storhamar Fotball i samarbeid med OBOS, OBOS Åpen Hall.

OBOS Åpen Hall er et løkkefotball-tilbud, der målet er å skape et trygt sted for ungdommen å samles og spille fotball.

Hallen vil være åpen hver fredag.

Tilbudet er GRATIS og du trenger ikke være medlem i Storhamar Fotball, men du må være påmeldt for kunne delta.

Grasrottrenerkurs (delkurs 1, 3 og 4)

Allerede 16., 18. og 23. januar kan du delta på Grasrottrener delkurs 3. Kurset holdes av Storhamar Fotballs sportslige leder Svein Erik Torvik. Dette kurset passer for deg som er trener i aldersgruppen 10-12 år, og for deg som ønsker å gå videre på NFFs grasrotrenerstige. Alle delkursene holdes på klubbhuset.

Svein Erik holder også Grasrottrener dekurs 1 (12., 14. og 19. mars) og delkurs 4 (6., 8. og 13. februar).

Årsmøte 20. mars

Årsmøtet er klubbens høyeste myndighet, og legger grunnlaget for virksomheten i klubben.

Alle medlemmer har møterett, talerett og forslagsrett. For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Storhamar IL fotball i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Storhamar fotball.

Årsmøtet finner sted 20. mars kl. 19:00 på klubbhuset.

Sparebank 1 Østlandet Miniliga

3. april sprakes fotballsesongen i gang for våre to yngste årskull, gutter og jenter født 2018 og 2019.

Klubbdommerkurs 16. april

Hver vår gjennomføres et klubbdommerkurs for de som fyller 13 år. (født 2011 i 2024). Kurset innholder innføring og gjennomgang av femmer- og sjuerreglementet for ungdomsfotball. Det vil også gjennomgås Fair Play tiltak ved gjennomføring av kamper i ungdomsfotball.
Det er ikke noe krav om å være aktiv fotballspiller selv, men det hjelper å ha interessen og forståelsen for spillet.

Turneringer 2024

Hamar Vintercup 3.-4. februar

Årets første turnering er Hamar Vintercup. Hamar Vintercup spilles i lune og gode haller med deilig kunstgressdekke for best mulig opplevelse. Vintercupen er et samarbeid mellom Ridabu IL, Furnes Fotball, Fart FL og Storhamar Fotball. Hamar Vintercup er for jenter og gutter født 2011-2013.

Kiwi/Bama 11.-12. mai

Kiwi/Bama Cup 2024 arrangeres i samarbeid med NFF, KIWI og Bama. Kiwi/Bama Cup arrangeres for gutter og jenter i alderen 6-12 år.

Under KIWI/BAMA cup 2023 deltok 232 lag.

OBOS Turneringen Innlandet 23.-25. august

Maxiturneringen vil fra 2024 bli OBOS Turneringen Innlandet. OBOS Turnerningen Innlandet i Hamar er en av Norges største helgeturneringer. Dette er en sosial turnering med breddefotball i høysetet. Her er det store muligheter til å møte lag fra andre deler av landet, få fine opplevelser og skape godt samhold. Turneringen arrangeres for gutter og jenter 6-16 år.

Sparebank 1 Østlandet Miniligaturnering 28. september

Sparebank 1 Østlandet Miniligaturnering er en stor gratis turnering for gutter og jenter 5-9 år.

Torshov Sport Jente Elitecup 4.-6. oktober

Storhamar Fotball har de siste årene arrangert kretslagsturnering for jenter 13, 14 og 15 år. Vi inviterer kretslag fra ALLE kretser i Norge, samt gode svenske klubblag. Turneringen spilles i Hamar på Storhamar Fotballs anlegg med 2 stk. 11èr baner på kunstgress og Børstad kunstgressbane 1 stk. 11er bane.

Torshov Sport Gutt Elitecup

I 2024 inviterer Storhamar Fotball alle kretslag i Norge i alderen 13 og 14 år til Hamar for en kretslagsturnering for gutter. Storhamar Fotball ønsker å videreføre den vellykkede kretslagsturneringen de har hatt for jenter i samme alder de siste årene.

 

Fotballcamper 2024

OBOS Camp sommerferien (24.-28. juni)

OBOS Camp er en ny nasjonal fotballsatsning, med fotballcamper over hele Norge. Den har fokus på kvalitet, trivsel og inkludering. Storhamar Fotball arrangerte OBOS Camp høsteferien 2023, og vil i 2024 også arrangere OBOS Camp i sommerferien.

Alle fra 8 til 13 år kan delta på OBOS Camp. 

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære.

OBOS Camp høstferien (7.-9- oktober)

Høstferien 2023 arrangerte Storhamar Fotball OBOS Camp for første gang. OBOS-Camp besto av to fotballøkter på feltet, lunsj og en dag med faglig innhold innendørs i en time. Hver dag hadde et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i.

Alle fra 8 til 13 år kan delta på OBOS Camp. 

Det er ingen krav til sportslig nivå på deltakere ved OBOS Camp. Det eneste som forventes av spillerne er vilje til og ønske om å lære.

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball