LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

I dag, mandag 10. oktober, er det «Verdensdagen for psykisk helse».

Publisert den: 10. oktober 2022
Skrevet av: Hans Petter Nyberg

Kristian Thorstvedt med viktig oppfordring

I dag, mandag 10. oktober, er det «Verdensdagen for psykisk helse». I den forbindelse har fotballprofilen Kristian Thorstvedt et svært viktig budskap han ønsker å dele med Eat Move Sleep.

Kristian Thorstvedt med viktig oppfordring

Nok mosjon og gode kostholdsvaner er et godt utgangspunkt for et sunt liv, men vel så viktig er en god mental helse. 

For selv om man personlig føler at man har det bra, så er det dessverre ikke slikt for alle. Det er ikke alltid lett å vite hva man kan gjøre for å hjelpe, men det kan faktisk være så enkelt som å løfte opp telefonen, ring noen man ikke har snakket med på en stund og spørre; «Hvordan har du det?».  

Etter to år med en verden langt fra normalen viser en undersøkelse fra SSB at flere enn tidligere føler seg ensomme. Derfor er målet for årets kampanje å motvirke nettopp ensomhet, stigmatisering og utenforskap. Over hele landet vil det i ukene 39 til 41 være markeringer på tvers av generasjoner, kulturer, personligheter, meninger og erfaring.  

For de som savner noen å snakke med, har Mental Helse en døgnåpen hjelpetelefon. Telefonnummeret dit er 116 123. Der kan du være fullstendig anonym og de som svarer har full taushetsplikt. Telefonen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i år.

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball