LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Julehilsen fra Storhamar Fotball

Publisert den: 22. desember 2023
Skrevet av: Mathias Evang Sveen

Det øker på med spillere i Storhamar Fotball. Inn i 2024 har vi nærmere 800 aktive spillere. Vi tror at god organisering og tilrettelegging er suksess.
Stor takk til alle dere trenere, lagledere, dommere og foreldrekontakter og til ALLE foreldrene som gjør en skikkelig dugnadsinnsats i klubben.

Aktivitet;
Etter et år med underskudd i 2022 og etterdønninger av Corona tok styret og administrasjon grep for å redusere kostnadene og øke inntektene. Det har vi lykkes med. Regnskapet for 2023 vil vise at vi igjen er på rett kurs.

At vi i 2023 fikk med oss OBOS som hovedsponsor setter vi stor pris på. Det vil merkes i klubben. Hallen vår har byttet navn til OBOS-Hallen, Maxiturneringen endrer navn til OBOS-Turneringen Innlandet og Tine Fotballskole endrer navn til OBOS Fotballskole.
Alle spillere vil neste år stille i nye drakter.

At Sparebank1 Østlandet i tillegg fortsatt er med oss synes godt ute på baneanlegget med tydelig skilting for OBOS bane og Sparebank1 Østlandet bana.
Vi har i tillegg med oss ca. 70 sponsorer som støtter oss i større og mindre. Setter stor pris på det.

Storhamar inn i framtiden:
OBOS bana er klar for utskifting med nytt kunstgress. Kostnaden er imidlertid stor. Endring av innfyll fra gummigranulat til organisk innfyll koster alene en million ekstra. Totalkostnad ved utskifting ligger i størrelsesorden 5-6 mill. Vi vil ta en seriøs prat i styret og administrasjon om vi makter å ta løftet i 2023 eller om vi må vente ett år til.
«Grønt Lys» er en støtteordning som Sparebankstiftelsen DNB tok initiativet til, for å stimulere for utskifting av banebelysning over til LED lys. Utskifting gir en tydelig innsparing i strømforbruket, samt bedre lys og ikke minst et steg i riktig retning for klima. Også Sparebankstiftelsen Hedmark støtter oss ved utskifting. Totalkostnaden er imidlertid ca 2,5 mill, så vi må alltid vurdere kroner opp mot hva vi oppnår. Følg med om det skjer noe på bana.

«Åpen Hall» er et initiativ fra OBOS. Vi har seriøse planer for å lage et tilbud også for de som ikke er i organisert idrett. Følg med på det som skjer…

ALDRI før har det vært mer tidsaktuelt med Storhamarfondet, som er til hjelp for de som har det tøft økonomisk. Vi er veldig glade for alle som bidrar for at ALLE skal få delta.

Storhamar Fotball arrangerer en rekke fotballturneringer og det er her de vesentligste inntektene kommer fra. Vær klar over at for hver eneste dugnadstime dere bidrar med så gjør vi det for at våre barn skal ha en god og trygg arena.

Vi ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår.
Takk for ALT dere bidrar med til klubben. Følg med oss inn i 2024.

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball