LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Overnatting og bespisning

Her finner du informasjon om hvilke overnattingsmuligheter som du kan benytte under våre cuper. BESTILLING AV OVERNATTING OG LUNSJ må gjøres direkte til post@storhamarfotball.no

Overnatting

Vi disponerer fullt innredede Moelvenmoduler med køyesenger og madrasser på Prestrudbana, barnehager og skoler for overnatting. Overnattende lag vil få tildelt plass og tilsendt informasjon så snart dette er klart. Skolene og barnehagene åpner kl. 18.00 på fredag kveld og lagene skal være ute av barnehage/rom kl 14.00 på søndag. NB: Prestrud skole har utsjekking senest kl. 11.30 på søndag. Les mer om de forskjellige overnattingstilbudene ved å velge de i menyen.

Dusjmuligheter

Vi minner om at dusjene kun skal brukes til dusjing. Spillemøter skal ikke skje i garderober med dusj. Ta vare på dine verdisaker. Det er DITT ansvar. Jentelagene dusjer i klubbhusets 4 garderober. Guttelagene dusjer i Prestrudhallens 4 garderober.

Campingvogner

Det er muligheter å ha campingvogner i tilknytning til enkelte overnattingssteder – 300 kr for helgen. Innbetaling skjer i klubbhuset på Prestrud. Der gis det informasjon om hvor vogner skal/kan plasseres.

Bespisning

Måltider (frokost-lunsj og middag) serveres på Prestrud klubbhus.

Serveringstider

Fredag: Middag kl 18.00- 21.00. (Kun på Prestrud klubbhus) Lørdag: Frokost kl 07.00-09.00 Lunsj kl. 12.00-14.30 Middag kl 18.00-21.00 Lagene tildeles middagstid ut fra når de er ferdig med siste kamp på lørdag. Søndag: Frokost kl 07.00-09.00 Lunsj kl. 12.00-14.00

Lunjstilbud

For lag som ikke overnatter eller enkeltpersoner er det mulig å kjøpe lunsj begge dager på Prestrud. Prisen er kun kr. 60 pr. dag pr. pers. Betaling for lunsj kan enten skje kontant eller ved bruk av vår betalingsterminal.

For deg som ønsker litt mer komfort

Scandic Hotel Hamar

Bo ved Hamar sentrum, med nærhet til idrettsanlegg og ikke minst fotballbanene til Storhamar Fotball.

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet

Hamar Vandrerhjem Vikingskipet er en stolt samarbeidspartner til Storhamar Fotball! Vi tilbyr rom og leiligheter til foreldre, familiemedlemmer og supportere under de populære arrangementene som Storhamar Fotball arrangerer.

[youtube profile=Default]https://youtu.be/PBOKtE_Kp7g[/youtube]

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball