LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

OBOS ny hovedsponsor!

Publisert den: 28. april 2023
Skrevet av: Arve Fuglum

OBOS og Storhamar Fotball har inngått en avtale som gjør OBOS til fotballklubbens hovedsamarbeidpartner. 

Som noen antakelig har fått med seg, har det i de siste dagene kommet opp mange nye reklameskilt rundt hovedbanen på Prestrud. Det skyldes at det er landet en helt ny hovedsponsor. Avtalen med OBOS gjelder i første omgang ut 2025, med opsjon på forlengelse.

Daglig leder Arild Johansen er svært fornøyd med den nye sponsoravtalen.

-Det betyr mye for oss å få en så sterk samarbeidspartner over en så lang periode. Dette gjelder spesielt nå, etter at klubben økonomisk har merket ettervirkningen av pandemien. I tillegg står OBOS for mange av de samme verdiene Storhamar Fotball holder høyt; inkludering, samfunnsansvar, jubel og glede, sier Johansen.

I forbindelse med Storhamar Fotball Kvinners 1. rundekamp i NM mot Grei onsdag 3. mai kl. 1900, vil det bli en markering av den nye avtalen.

-Vi er glade for å ha fått denne avtalen på plass, og da passer det bra å gjøre litt ekstra stas både på oss selv og den nye hovedsponsoren på en slik kveld, sier Arild Johansen, som håper på mye folk og en cupbombe den dagen. -Det ville vært utrolig gøy med mye folk på den kvelden. Kanskje vi med hjelp av publikum kan stelle i stand en liten sensasjon?

 

 

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball