LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Sparebank 1 Østlandet Miniliga

Storhamar Fotball ønsker alle gutter og jenter velkommen til SPAREBANK 1 ØSTLANDET MINILIGA som er fotballskolen for de minste.

Hvis alt går etter planen vil Miniligaen starte opp igjen i midten av august 2020.
Dette gjelder jenter og gutter født i 2015
J/G-2014/2013 har startet treninger på Prestrud, se aktivitetsplan

Tilbudet gjelder alle gutter og jenter fra 5-7 år (født 2015, 2014 eller 2013 som ønsker å spille fotball. Har du en gutt eller jente som er interessert i å begynne med fotball kan du registrere barnet ditt i skjemaet under.

Påmelding finner du her

Kontaktperson

Hans Petter Nyberg, mob 41336098, hanspetter@storhamarfotball.no.

Pris og utstyr

Det koster 1500 kr. å være med en sesong på fotballskolen for 6 og 7  åringene.
GRATIS for 5 åringer (født 2015). I prisen inngår:

  • medlemsavgift kr 300,-
  • treningsavgift kr 1200,-
  • fotball til hver spiller (forutsetter at medlemsavgift har blitt betalt)
  • seriespill (3er)

Klubben holder fotballdrakt, mens foreldrene må kjøpe inn fotballsko, leggbeskyttere, strømper og shorts. (Storhamarfarger - gul/blå).
Vår samarbeidsbutikk er G-Max på Maxi, hvor medlemmer får 20% medlemsrabatt på klubbkolleksjonen, øvrig 15% (minus våpen, ammunisjon, elektronikk og allerede nedsatte varer)

Hvor spiller vi fotball?

Som klubb er vi utrolig privilegerte som disponerer hele Prestrudanlegget. Alle 3èr og 5èr baner (Bane 2) forbeholdes til miniligaen en gang hver uke (Onsdager)
fra 15. april til 23.september fra kl. 17.30 –18.30. (kun opphold i skoleferien)

Fotballturneringer

I tillegg til fotball-lek på Prestrud en gang i uka, deltar ungene på Sparebank 1 Østlandet Miniliga Cup, hvor vi inviterer lokale klubber til å bli med på gratis fotballavslutning. (26.september 2020)

Støtteapparat

Vi oppfordrer deg som vil kombinere fritid og samvær med dine barn ved å bli med i støtteappartet for ditt barn, etter som det blir dannet lag i de eldste årgangene på Sparebank 1 Østlandet Miniliga. Hvert lag bestående av 6-9 spillere trenger en trener, en oppmann og en foreldrekontakt. Som støtteapparat for hvert 5èr lag i Storhamar Fotball får du følgende; 2 stk (trener eller oppmann) pr. lag får FRI treningsavgift for sin sønn/datter på laget. Betaler da kun medlemsavgift for seg selv og barnet. (300,-) I tillegg mottar disse også treningsdress fra klubben (Bukse og Genser)

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2021 Storhamar Fotball