LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Sponsor

Storhamar Fotball er en breddeklubb på Hamar. Vi jobber sammen med våre samarbeidspartnere for å skape et attraktiv idrettstilbud til barn og ungdom i nærmiljøet. Målet vårt er idrettsglede, sunne holdninger og integrering.

Gjennom visjonen ”Så mange som mulig, så lenge som mulig, så god som mulig” ønsker vi å gi alle som ønsker å spille fotball i Storhamar Fotball et godt aktivitetstilbud. Det er også viktig for oss å gi et godt nok sportslig tilbud til de som ønsker å bli gode. For å nå dette målet trenger vi hjelp fra støttespillere og sponsorer.

Hvis din bedrift er interessert i støtte Storhamar Fotball har vi flere alternativer:

Skiltreklame rundt banene på Prestrud. Prisen per løpemeter er 1000,- og bedriften betaler selv for trykk.

Vi arrangerer åtte turneringer gjennom året og det er mulig å kjøpe turneringsnavn for de som ønsker sin bedrifts navn på en av de mange turneringene. Prisen er fra 10 000,-

Vårt viktigste inkluderingstiltak er Storhamarfondet som klubbens medlemmer kan søke støtte fra til å betale treningsavgift, medlemsavgift, reiser på cuper og lignende. Her kan din bedrift være med å gi et bestemt beløp per år (f. eks 5000,- / 10 000,-).

Ta kontakt med daglig leder Arild Johansen for en uforpliktende prat dersom du er interessert i et av disse alternativene, eller vil bidra på en annen måte.

 

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball