LOGO

Så mange som mulig - så lenge som mulig  
- så god som mulig

Aktivitetskalender og dommeroppsett blir fortløpende oppdatert

Publisert den: 13. august 2020
Skrevet av: Stig Sæther

Aktivitetskalenderen

Denne er nå oppdatert til og med 2.september. Kamper og treninger skal være oppdatert i Rubic Laget Mitt-appen, og det ligger også link til visning av ny aktivitetskalender her på hjemmesiden (menypunktet Aktivitetskalender). Denne er nå direkte knyttet til banefordelingen i Rubic.

Nytt system og litt bugs i systemet har det vært, men sjekk ut egen årgang og send tilbakemelding til Hans Petter på hanspetter@storhamarfotball.no hvis noe ikke henger helt sammen.

Alle forhold vi må ta hensyn til rundt Korona-situasjonen gjør at det blir trangt om plassen, spesielt i forbindelse med oppstart av Miniligaen 19.august. Vi har forespurt om det er mulig at noen kan ta treningene sine i Ankerskogen, og venter på svar fra kommunen på dette.

Dommeroppsett
Dommeroppsett for første uke (17.-21.8) er også oppdatert. Dette finner dere under Klubbinfo - Dommere - Dommeroppsett.

Koronasituasjonen

Mer informasjon om koronaretningslinjer for bruk av anlegget vårt er under utarbeidelse og kommer snart, men uansett er det veldig viktig å overholde koronavettreglene . Bli hjemme hvis du føler deg syk, ha god håndhygiene og overhold en meters avstand når du ikke spiller fotball!

Del dette innlegget

Drevet av Kompani Kvam © Copyright 2024 Storhamar Fotball